IntelleSeal T2

Voorkom interne diefstal en fraude in uw supply chain

Als u verlies en fraude in uw supply chain wilt voorkomen, heeft Transposafe de oplossing voor u: de IntelleSeal T2.

De IntelleSeal T2 is speciaal ontworpen voor gebruik in extreme omstandigheden, zoals op de achterkant van een trailer/vrachtwagen. De verzegeling detecteert eenvoudig of en wanneer laaddeuren, trolleys of containers geopend zijn.

Automatische controle op ongeautoriseerd openen van vracht
De IntelleSeal T2 is een elektronische verzegeling met RFID technologie en geavanceerde functionaliteit. Zodra de IntelleSeal T2 is gesloten, genereert deze automatisch een uniek nummer dat overgenomen kan worden op de vrachtdocumentatie. Als  bij aankomst van de vracht de display hetzelfde nummer toont, is het zeker dat de laaddeur, trolley of container niet open is geweest tijdens de reis. Bij meerdere stops onderweg wordt steeds een nieuw uniek nummer gegenereerd. De IntelleSeal T2 slaat de data en tijden van alle openingen en sluitingen op, dus u beschikt altijd over een volledige audit trail.

De datum en tijd van de laatste opening en sluiting is terug te zien op het display, maar u  kunt de laatste 1.000 events eenvoudig downloaden met behulp van RFID reader.

Met 1 druk op de knop wordt de code zichtbaar

Batterij
De batterij van de IntelleSeal T2 gaat gegarandeerd 5 jaar mee (op basis van maar liefst 6 dagen per week gebruik en 18 verzegelingsactiviteiten per dag). Daarna kunt u de batterij eenvoudig zelf vervangen!

Gebruiksvriendelijk, ook in extreme omstandigheden
De IntelleSeal T2 is speciaal ontworpen voor gebruik in extreme omstandigheden. De solide behuizing is volledig afgeschermd tegen water, stof, zout, en olie. De verzegeling kan grote temperatuurverschillen aan en kan met een speciale metalen behuizing eenvoudig bevestigd worden op de achterkant van een trailer.

SealTrack: Gebruiksvriendelijke software met uitgebreide functionaliteit.
De IntelleSeal T2 wordt geleverd met SealTrack. Met deze software applicatie en een (mobiele) RFID reader kunt u de complete audit trail van de IntelleSeal T2 downloaden (laatste 1.000 openingen en sluitingen). De audit trail kan vervolgens eenvoudig geëxporteerd worden naar andere bestandsformaten zoals MS Excel, Word of pdf. Met de software kunt u de IntelleSeal T2 ook volledig configureren.

De specifieke kenmerken van Transposafe IntelleSeal T2:
- Voorzien van een verlicht uniek nummer, ideaal voor in het donker
- Water en temperatuur bestendig
- Batterij gaat tot 5 jaar mee
- Batterij is eenvoudig zelf te vervangen
- Audit trail
- Turnable display
- Diverse kabellengtes beschikbaar

Transposafe Systems Holland BV| Wattstraat 7 | 2171 TP Sassenheim | Tel. +31 (0)252 24 12 31 | www.transposafe.com | info@transposafe.nl