Transposafe Krateus

Krateus bespaart u geld en beschermt uw waardevolle goederen!

Heeft u ook genoeg van discussies met uw klanten of vestigingen over de inhoud van containers. Dan is Transposafe Krateus Seal de oplossing die uw leven aanzienlijk makkelijker kan maken.

Transposafe Krateus Seal is een Plug and Play wireless tracking & tracing sytsteem voor containers / trailers. Krateus is de perfecte combinatie van een verzegeling en een volledig wireless plug and play GPS/GPRS tracking systeem. U verzegelt de container zoals u gewend bent met een containerverzegeling. De containerverzegeling gaat door de Krateus module en activeert deze.

Zodra de verzegeling wordt verbroken / verwijderd geeft Krateus een vooraf ingesteld alarm. Het alarm ontvangt u per mail of SMS. In het bericht ziet u de exacte locatie waar Krateus verbroken is.

Krateus powered by Lojack SCI cloudbased software
Krateus is gebaseerd op de geavanceerde software van Lojack SCI. Deze tracking & tracing software stelt u in staat om uw container tijdens de hele reis te volgen. U kunt de instellingen van Krateus op afstand in- en bijstellen. Ook als de container reeds is verzonden.

Heeft Krateus geen GPRS bereik - geen probleem: De gegevens worden verzameld en zodra Krateus binnen bereik is wordt de data verzonden

De specifieke kenmerken van Transposafe Krateus:
- Containerzegel ISO 17712:2013 en CTPAT gecertificeerd
- Realtime 24/7 monitorring
- 100% transparantie in uw supply chain
- Uitgebreide geofencing mogelijkheden in Lojack SCI
- Individuele instelling van risicogebieden en routeinformatie per rit
- Geavanceerde data overzichtelijk weergegeven
- Complete audit trail
- Directe realtime interventie en alarmopvolging

Orion
Biedt Krateus u niet voldoende veiligheid en wilt u verder gaan dan het beschermen tegen verwijderen van de verzegeling, dan is Transposafe Orion een nog uitgebreidere plug and play wireless beveiliging. Onze Orion wireless veiligheidsproducten stellen u in staat om via GPRS en/of het Iridium satelliet netwerk uw container continu 24/7 te volgen - ook als deze zich buiten bereik van GPRS netwerken bevindt.

Transposafe Systems Holland BV| Wattstraat 7 | 2171 TP Sassenheim | Tel. +31 (0)252 24 12 31 | www.transposafe.com | info@transposafe.nl