Life Science logistics

Onderzoeken naar nieuwe geneesmiddelen (fase 2, 3 en 4) maken gebruik van clinical trials en vragen om life science logistics. Life science logistics vraagt om dry ice shipments. Wij hebben hier de volgende ideale verpakkingsmogelijkheden voor waarbij innovatie een belangrijke rol speelt.

Transposafe AirSealbag®
De Transposafe AirSealbag® is een unieke lekvrije Sealbag, die als eerste in de markt lekvrij blijft onder een temperatuur van -79C (droogijs condities). De AirSealbag is ontworpen voor het verzenden van biologische materialen en eventuele opslag hiervan. Voorbeelden hiervan zijn:

Transport van bloedmonsters (klinische studies)
Opslaan van monsters in droogijs (bio-banking)
Infuuszakken (klinische pharmacie)


Transposafe AirSealbag

De AirSealbag is geschikt voor weg en luchttransport, is getest en gevalideerd conform IATA/ADR PI650 regelgeving. Op verzoek sturen wij u een testrapport.


Medbox plus

Het Medbox plus verpakking systeem is speciaal ontwikkeld voor het versturen van producten, productmonsters, kits en reagentia op droogijs. De Medbox plus is verkrijgbaar in verschillende formaten, voor het versturen van verschillende hoeveelheden producten voor een tijdsduur tot bijna 6 dagen.
Medbox plus

 

 

Transposafe Systems Holland BV| Wattstraat 7 | 2171 TP Sassenheim | Tel. +31 (0)252 24 12 31 | www.transposafe.com | info@transposafe.nl