Orion Asset Tracking

Orion Asset Tagging is een geavanceerd actief RFID systeem om uw waardevolle eigendommen en de kritieke onderdelen van uw supply chain te beveiligen.

Orion bestaat uit een complete range actieve RFID tags die op een golflengte van 433 Mhz in verbinding staan met een Orion gateway. De gateway staat op zijn beurt via GPRS en/of vast internet in directe (encrypted) verbinding met de servers in ons datacentrum.

Via een beschermde omgeving heeft de Orion gebruiker toegang tot de webbased graphical user interface (GUI). In de GUI kunnen de individuele RFID tags en natuurlijk ook de alarmeringen van de tags naar wens worden ingesteld en live worden gevolgd.

Op de achtergrond werkt onze krachtige software 24 uur per dag aan een goede afwerking van de (alarm)meldingen die door de RFID tags worden gegenereerd.  Zoals in elk systeem zit ook hier de kracht in de flexibiliteit van de software. De Orion software biedt legio instelmogelijkheden en kan naar wens gekoppeld worden met uw PAC of uw eigen software. Natuurlijk is de software ook in staat om de juiste personen in uw organisatie e-mail of SMS meldingen te zenden.

GPS bewegingssensor (accu formaat één AA batterij - levensduur accu tot 1 jaar)

 

Standaard GPS tag (levensduur accu tot 4 jaar)


Orion GPS SOS paniek band

Orion draagbare GPS/GPRS Gateway (staat in verbinding met een groot aantal actieve RFID tags)
Transposafe Systems Holland BV| Wattstraat 7 | 2171 TP Sassenheim | Tel. +31 (0)252 24 12 31 | www.transposafe.com | info@transposafe.nl