Barrière verzegelingen

Een barrière verzegeling zorgt voor beveiliging tegen ongeoorloofd openen van bijvoorbeeld een (zee)container. In verband met het C-TPAT program (Customs Trade Partnership Against Terrorism) en de ISPS code (International Ship & Portfacility Security code) moeten zeecontainers, direct na het laden, verzegeld worden met een High Security Seal (barrière verzegeling). De verzegelingen moeten voldoen aan de vereiste ISO 17712:2013 certificering. De barrière verzegelingen van Transposafe voldoen aan de hoogste eisen en zijn gecertificeerd voor specifieke toepassingen.

Er zijn twee groepen barrière verzegelingen: de bolt seals en kabelverzegelingen.

High security bolt seals
High security bolt seals worden ook wel containerverzegelingen genoemd. Ze vormen een barrière tegen diefstal uit containers. Een barrière verzegeling voorkomt het ongeoorloofd openen van zeecontainers. De verzegelingen kunnen snel en eenvoudig handmatig worden aangebracht. Het verwijderen van de verzegeling kan alleen met zwaar gereedschap zoals bijvoorbeeld een betonschaar of slijptol.

Klicker High security bolt seal
Klicker high security bolt seal

High security bolt seals zijn standaard voorzien van een uniek opvolgend nummer op huis en pin en stelt u en de ontvanger in staat om te controleren of de container tussentijds is geopend. Bolt seals kunnen worden voorzien van uw eigen naam en/of logo.


Kabelverzegeling
Transposafe heeft een uitgebreid assortiment kabelverzegelingen. Voor elke toepassing beschikken wij over een goede en vooral veilige oplossing. Transposafe kabelverzegelingen zijn standaard bedrukt met unieke nummering. Natuurlijk kunnen ook de kabelverzegelingen worden voorzien van uw bedrijfsnaam of logo. De kabelverzegelingen van Transposafe met een kabeldikte van minimaal 3.5 milimeter voldoen aan de ISO 17712:2013 normen.
Cable lock 3.5

De cable lock 3.5

Wij adviseren u graag bij de keuze van de juiste barrière verzegeling en zorgen dat u over de juiste certificaten beschikt zodat uw zending zonder problemen bij uw klant aankomt.

 

Transposafe Systems Holland BV| Wattstraat 7 | 2171 TP Sassenheim | Tel. +31 (0)252 24 12 31 | www.transposafe.com | info@transposafe.nl