iLOQ, intelligent toegangsbeheer

iLOQ is het eerste elektronische sluitsysteem ter wereld waarbij de cilinder energie opwekt wanneer de sleutel in de cilinder wordt gestoken. Bekabeling en batterijen zijn daarom niet nodig. Het krachtige versleutelingssysteem van iLOQ levert een flexibel maar tegelijk veilig toegangsbeheer, dankzij het eenvoudig te bedienen systeem van toegangsrechten. Het iLOQ-systeem is ideaal voor voor locaties waar hoge eisen aan veiligheid worden gesteld, zoals bedrijfs- en kantoorpanden, veiligheidsregio’s en buitenbeveiliging. Het productassortiment omvat o.a. profielcilinders en hangsloten.

Het iLOQ-systeem wordt beheerd via het internet. Het beheer van de toegangsrechten is snel en eenvoudig, en kwijtgeraakte sleutels kunnen in een handomdraai uit het systeem worden verwijderd. Een cilinder kunt u her-programmeren met behulp van een iLOQ Sleutel of een iLOQ Programmeerapparaat. Het systeem kan ook op afstand worden beheerd met behulp van een iLOQ Netwerkmodule en een iLOQ Sleutel Programmeer Hotspot in het gebouw.
Het iLOQ-sluitsysteem voorziet zichzelf van energie en vormt daarmee de nieuwste generatie sluitsystemen. Zo komt een einde aan de beheerproblemen die zich voordoen bij mechanische sleutels, batterijen in elektromagnetische sluitsystemen en de bekabeling in de toegangsbeheerssystemen.

Het iLOQ-sluitsysteem biedt een moderne, internet-gebaseerde oplossing die een veilig en geavanceerd beheer mogelijk maakt. Er zijn vier hoofdelementen: cilinders, sleutels, software en programmeer-apparaten. iLOQ cilinders zijn goedgekeurd door het “PIV Prüfinstitut Schlösser und Beschläge Velbert” voldoen aan de Europese norm EN15684 en zijn ook goedgekeurd door verscheidene plaatselijke normalisatie instituten. iLOQ Europrofiel cilinders zijn goedgekeurd door de Duitse VdS en de Nederlandse autoriteit SKG. iLOQ S 10 Management Software server is gecertificeerd om te voldoen aan ISO27001:2005 informatie management systeemeisen. Wij ontwikkelen en testen ons productengamma continu om ervoor te zorgen dat de prestaties voldoen aan de internationale normen voor de beveiligingsindustrie.

Transposafe Systems Holland BV| Wattstraat 7 | 2171 TP Sassenheim | Tel. +31 (0)252 24 12 31 | www.transposafe.com | info@transposafe.nl