Transposafe introduceert A2M!

Op woensdag 27 februari jl. is de eerste geldautomaat uitgerust met A2M inkt cassettes succesvol in gebruik genomen bij GWK travelex in Rotterdam.

G4S heeft als waardetransporteur de primeur om als eerste in Nederland met A2M cassettes te werken. Door de nauwe samenwerking tussen GWK travelex, G4S, Transposafe en producent Spinnaker is een belangrijke stap gezet in het terugbrengen van onnodige activaties en de daarmee gepaard gaande kosten. De komende weken worden meer geldautomaten uitgerust met A2M.

Dankzij de goede samenwerking tussen alle partijen is een grote stap gezet op het gebied van inktbeveiliging voor geldautomaten. Inktbeveiliging is hiermee een nog aantrekkelijker
toepassing geworden om plof- en ramkraken op geldautomaten te voorkomen.

Transposafe werkt sinds 1995 nauw samen met Spinnaker – producent van intelligente systemen voor waardetransport. Spinnaker komt na Fluiditi nu met A2M: een nieuwe generatie inktsystemen die perfect zijn geïntegreerd in de Spinnaker iBox Zero intelligente transportkoffers. Door de jarenlange ervaring met de compacte maar zeer efficiënte en effectieve inktsystemen is A2M de perfecte oplossing voor beveiliging van geldautomaten.

 

Transposafe Systems Holland BV| Wattstraat 7 | 2171 TP Sassenheim | Tel. +31 (0)252 24 12 31 | www.transposafe.com | info@transposafe.nl