Over ons

Transposafe is de specialist op het gebied van verzegelen van waardevolle zendingen. Met onze producten leveren wij oplossingen die fraude, diefstal en discussie voorkomen. Vanaf de oprichting van Transposafe in 1991 is onze filosofie geweest dat de inhoud van uw waardevolle zending alleen onder ogen mag komen van de afzender en de geadresseerde. Zijn we begonnen met verzegelingen, Sealbags, security labels en security tape, ondertussen hebben we ons assortiment uitgebreid met medische verpakkingsmaterialen, sleutelmanagement systemen en een security scan van uw supply chain.

Naast de vestiging in Nederland heeft Transposafe kantoren in Belgie, Duitsland en Polen, die allemaal volgens de unieke Transposafe filosofie werken.

Sinds 2009 maakt Transposafe deel uit van Brady Corporation. Brady Corporation is een internationale producent van en marktbewerker voor complete oplossingen die panden, producten en personen identificeren en beschermen. De producten helpen klanten de veiligheid, beveiliging, productiviteit en prestaties te verbeteren en omvatten high-performance labels en plaatjes, veiligheidsapparatuur, printsystemen en software en gestanste precisiematerialen.

Brady is opgericht in 1914 en heeft meer dan 500.000 klanten binnen de elektronica-, telecommunicatie-, productie-, elektrische-, constructie-, onderwijs-, medische en verschillende andere branches. De hoofdvestiging van Brady bevindt zich in Milwaukee en het bedrijf heeft meer dan 8.600 mensen in dienst in Amerika, Europa en de Aziatisch-Pacifische regio.

Klik hier voor meer informatie over Brady.

Dankzij onze jarenlange ervaring bieden wij meer dan beveiligingsproducten alleen. Wij richten ons ook op het voorkomen van fraude en opsporen van "onveilige" transport methoden. Onze specialisten komen graag bij u langs om vrijblijvend een security scan van uw supply chain te maken.

Neem direct contact met ons op.


Transposafe; we secure your supply chain!

 

Brady BV - Division Transposafe | Wattstraat 7 | 2171 TP Sassenheim | Tel. +31 (0)252 24 12 31 | www.transposafe.com | info@transposafe.nl